35
35

press to zoom
35
35

press to zoom
1/1

Een greep uit ons aanbod VR-games

BEAT SABER

2 laserzwaarden en een goeie beat maken van dit spel een favoriet onder VR-spelers. Je swingt je zwaarden op maat van de muziek om de blokken die op je afkomen kapot te slaan. Zeer verslavend!

SHOOTY FRUITY

Je begint je dag rustig aan de kassa in de supermarkt, tot de groenten en fruit beslissen om je te vermoorden. ...wat? Koel blijven is de boodschap, dan krijg je betere geweren om de tomaten en co een kopje kleiner te maken. Make Your Escape favoriet!

ELVEN ASSASSIN

Je bent een elf met een pijl & boog en verantwoordelijk voor het beschermen van je dorp tegen de orks (en draken!) Je beweegt je tussen de verschillende torens en schiet zoveel mogelijk bad guys af.

PISTOL WHIP

"Beat Saber met pistolen". Op de maat van de muziek schiet je de targets af. Intenser dan Beat Saber, dus next level.

SPACE PIRATE TRAINER

Dit avontuur speelt zich af in de ruimte, waar je je ruimteschip moet verdedigen tegen kwaadaardige drones. Veel schieten dus. Aanrader.

SUPERHOT

Als jij niet beweegt, gaat de tijd niet vooruit. Doe je dat wel, dan komen de slechteriken even snel op je af. Speel met de tijd om je te verdedigen en speel zo steeds moeilijkere levels uit.

VADER IMMORTAL

Darth Vader - die vrolijke kerel - ken je wel. In dit verhalend spel neemt hij je gevangen en moet je zien te ontsnappen. Maar niets is wat het lijkt... Join je the dark side of niet?

HALF-LIFE ALYX

Uitgebreid VR-meesterwerk. Dit heb je niet op een uurtje uitgespeeld, maar het is de moeite om ervan te komen proeven. Spreek één van ons gerust hierover aan, we vertellen je met plezier hoe geweldig het is.